Rch in Borne

Rch geeft richting aan mensen die hulp zoeken bij werk, thuis en bij re-integratietrajecten. Altijd met als doel een hele goede bestemming te vinden voor onze cliënten. Zij staan bij ons écht centraal.

De coaches van Rch helpen mensen bij het zoeken van het juiste werk en alles wat daarbij komt kijken. Wij begeleiden mensen ook thuis, zodat je weer controle krijgt over je eigen leven. Middels bokscoaching helpen wij mensen/groepen/teams meer zelfvertrouwen te creëren en sterker in de schoenen te staan. Rch is er ook voor zowel werkgever als werknemer en kunnen ondersteuning bieden bij diverse (re-integratie) trajecten.

Vind ons in Overijssel

Rch is een organisatie dat vooral actief is in de provincie Overijssel en vestigingen heeft in Enschede, Almelo en Overdinkel. Daarnaast werken we ook samen met deze 14 Gemeenten: Twenterand, Hellendoorn, Wierden, Rijssen/Holten, Hof van Twente, Tubbergen, Almelo, Borne, Dinkelland, Oldenzaal, Losser, Hengelo, Enschede en Haaksbergen.

Zoek je hulp in de buurt van Borne?

Hoe geven wij richting?

Bekijk alle richtingen

Zoek je hulp in de buurt van Borne?

Stappenplan

In 4 stappen naar een betere versie van jezelf!

Al 20 jaar levert Rch kwaliteit en resultaat in het coachen, begeleiden en re-integreren van mensen. We doen dit door middel van bokscoaching, re-integratie trajecten, jobcoaching en loopbaanbegeleiding

Onze bokscoaches zijn allemaal gecertificeerd en HBO opgeleid. Bokscoaching is de inhoud benaderen maar dan vanuit een ander perspectief. Onze bokscoaches zijn licentiehouders van bokscoaching.nl en werken autonoom en in opdracht van. Wij zijn er voor mensen die zich willen ontwikkelen, die verder willen ook al weten ze niet altijd goed hoe. Onze manier van werken is onder te verdelen in 4 stappen:

Bewegen – Ontdekken – Koppelen – Stappen zetten.

Doormiddel van samen te bewegen ontdek je zoveel meer over jezelf dan door simpel weg een gesprek te voeren. Tijdens boksen komen patronen, gedrag al snel naar boven waarop je gaat ervaren hoe jij reageert. Onze bokscoaches zullen hierin jou laten ontdekken en ervaren wat er gebeurd. Door dit te koppelen aan dagelijkse situaties of ervaringen die in het verleden zijn opgedaan kunnen we stappen zetten naar een “betere” situatie. Samen stippelen we jouw de route uit. We beginnen altijd met het leren kennen van jou als mens en professional. Door goed te weten wie jij bent zorgen wij dat we jou kunnen bieden wat je nodig hebt. Deze persoonlijke benadering in combinatie met ons succesvolle stappenplan zorgt er voor dat jij jouw bestemming bereikt.

Bewegen actie

We creëren een actie (boksen/oefening).

Ontdekken bewustwording

Dit wordt opgevolgd door een ervaring en een gevoel.

Koppelen transfer

Door coaching koppelen we deze ervaring aan situaties in het werk/dagelijks leven.

Stappen zetten nieuw gedrag

Het einddoel is dat er nieuw gedrag aangeleerd wordt.

Zoek je hulp in de buurt van Borne?

Ik heb een vraag

Heb je een vraag of wil je weten wat Rch voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op via de e-mail of bel ons op 053 2068525. Natuurlijk kun je je vraag ook stellen via dit contactformulier. We nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
kim boksen

Algemeen

Rchtng

Parkweg 115

7545 MV

Enschede

053 2068525

info@rchtng.nl