Bokscoaching

Bokscoaching kan worden ingezet als reflecterend leren. Simpel gezegd:

  • We creëren een actie (boksen/oefening).
  • Dit wordt opgevolgd door een ervaring en een gevoel.
  • Door coaching koppelen we deze ervaring aan situaties in het werk/dagelijks leven.
  • Het einddoel is dat er nieuw gedrag aangeleerd wordt.

Korthagen

De methode is afgeleid van het model van Korthagen. De kracht hiervan is dat je mensen uitdaagt om te leren vanuit zichzelf. Het lijf liegt niet! Door fysiek bezig te zijn kunnen mensen zich niet verstoppen achter hun bureau, functie, taal, salaris, computer of hun verworven status. Je bent jezelf en alleen jezelf.

 

Coaching en training maar dan met impact! Onze bokscoach heeft de juiste tools en handvatten boksen in te zetten tijdens trainingen en individuele coaching. Je kan denken aan thema’s als beheersing, grenzen aangeven, vertrouwen, presentatie en nog veel meer… Ben je benieuwd wat bokscoaching voor jou kan doen? Neem contact op!

Trainingen voor uw personeel:

Ben je opzoek naar een leerzame activiteit of teambuilding voor uw personeel. Dan kunnen wij ook een bokscoaching workshop geven. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Wie mogen wij de handschoen toewerpen?

 

Onze aanpak

in 3 stappen!

1. Oriënterend gesprek

In een vrijblijvend en uiteraard gratis eerste gesprek kunnen we samen beoordelen of bokscoaching iets voor je is. Is dat niet het geval? Even goed vrienden!

Maak afspraak voor een oriënterend gesprek

2. Intakegesprek

Wil je deelnemen aan de bokscoaching dan plannen we een intakegesprek. We gaan dan samen een inschatting maken welke thema’s we tijdens de training gaan behandelen. Beheersing? Grenzen aangeven? Zelfvertrouwen vergroten? You name it!

3. Bokscoaching

We stomen je natuurlijk niet klaar voor een bokswedstrijd….. Maar in een paar sessies krijg je al snel meer zelfvertrouwen. Je leert hoe je lichaam reageert in bepaalde situaties en hoe je dit kan beïnvloeden. Je ontmoet jezelf op een heel andere manier….

Bokscoaching

Ik heb een vraag

Heb je een vraag of wil je weten wat Rch voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op via de e-mail of bel ons op 053 2068525. Natuurlijk kun je je vraag ook stellen via dit contactformulier. We nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Menu

Algemeen

Rchtng

Parkweg 115

7545 MV

Enschede

053 2068525

info@rchtng.nl