Jobcoach

Bij Rch begeleiden we mensen met een arbeidsbeperking op het werk. Dit noemen we jobcoaching. Wist je dat medewerkers met een arbeidsbeperking 80% meer kans hebben dat hun nieuwe of bestaande baan slaagt wanneer zij gebruik maken van een jobcoach?

Werkgever en medewerker

Een jobcoach is er voor de medewerker en de werkgever. De jobcoach ondersteunt je tijdens het werken en kan je helpen met allerlei praktische problemen. Zo sta je er nooit alleen voor en heb je altijd iemand om op terug te vallen. De jobcoach ondersteunt ook de werkgever of leidinggevende. Hoe ga je om met iemand die extra aandacht nodig heeft? Hoe moet het werk passend worden gemaakt? Daar liggen uitdagingen waarbij onze jobcoaches kunnen adviseren en praktische handvatten aanreiken. We doen het samen.

Gecertificeerd

Onze gecertificeerde jobcoaches zijn goed opgeleid en hebben allen hun eigen specialisme. Zo hebben we altijd een jobcoach die past bij jou en bij het bedrijf waar je werkt. In onze dienstverlening coachen we mensen door middel van motiverende gespreksvoering en zijn we oplossingsgericht: wat gaat al goed, wat kan er nog beter en hoe zorgen we dat je daar komt?

En onze aanpak werkt! Ons percentage succesvolle jobcoachtrajecten zit op 85% en daarmee zitten wij boven het landelijk gemiddelde.

Erkende organisatie

Rch is een erkende jobcoachorganisatie. We voeren jobcoaching uit in opdracht van het UWV, de gemeenten, voor bedrijven en soms ook voor particulieren. We verzorgen de coaching voor medewerkers die (deels) gebruik maken van een uitkering, zoals de WAJONG, de WIA/WAO of de participatie wetgeving. Ons werkgebied bestrijkt de provincie Overijssel en een deel van de Achterhoek.

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Meer informatie over jobcoaching

Onze aanpak

In 3 stappen!

1. Traject

Bij Rch verzorgen wij jobcoaching bij een bestaande of nieuwe baan. We willen graag eerst kennismaken met jou en je werkgever.

Als je nog geen werk hebt is het raadzaam om eerst een traject te volgen. Bij Rch bieden we verschillende trajecten aan. Welk traject voor jou geschikt is, is afhankelijk van jouw persoonlijke omstandigheden.  Kijk bij  Passend werk.

2. Proefplaatsing

Als je zo ver bent dat je bij een bedrijf met een proefplaatsing mag starten, kunnen we vanuit Rch zorgen voor een jobcoach. Ook als je al een baan hebt maar tegen problemen aan loopt is dat mogelijk. De jobcoach kan je helpen met inwerken en kan je op de werkplek ondersteunen bij allerlei moeilijkheden.

3. Dienstverband

Op het moment dat de proefplaatsing wordt omgezet in een betaald dienstverband kan de jobcoaching gewoon doorlopen. Op deze manier houden we de vinger aan de pols en kunnen we samen voorkomen dat er problemen ontstaan op je werk of dat je contract in gevaar komt.

Jobcoach

Ik heb een vraag

Heb je een vraag of wil je weten wat Rch voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op via de e-mail of bel ons op 053 2068525. Natuurlijk kun je je vraag ook stellen via dit contactformulier. We nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
telefoon met visitekaartje rch

Menu

Algemeen

Rchtng

Parkweg 115

7545 MV

Enschede

053 2068525

info@rchtng.nl