Onze werkwijze

Rch staat voor richting, wij noemen onszelf dan ook richtinggevers.

Onze Richtinggevers zijn gepassioneerde coaches en begeleiders. Onze visie is dat iedereen mee mag doen. Wij kijken samen met jou naar wat jij nodig hebt. Samen bepalen we jouw doelen en maken we een plan hoe we daar gaan komen. Onze coaches en begeleiders zijn deskundig, goed opgeleid en hebben allen een eigen expertise. Persoonlijke aandacht en begeleiding vinden we vanzelfsprekend. We bieden maatwerk en kijken altijd met jou welke Richtinggever jou goed kan ondersteunen.

We hebben loopbaancoaches, jobcoaches, trajectbegeleiders, autisme coaches en arbeidsdeskundigen in dienst. Ook kun je bij Rch terecht voor burn-out coaching en bokscoaching. Zo bieden wij een totaalpakket van oplossingen, zodat jij jouw doelen kunt behalen.

Heb jij al een nieuwe bestemming in gedachten?

Het stappenplan

Kennen - Oriënterend en intake gesprek

We maken graag kennis met jou! Ons eerste gesprek is een oriënterend gesprek. We bespreken jouw wensen en doelen en kijken samen of Rch de juiste partij is om jou verder te helpen. Voel je een klik en mogen wij jou helpen jouw bestemming te bereiken? We voelen ons altijd vereerd wanneer mensen het vertrouwen in ons stellen. We doen ons uiterste best om dat vertrouwen terug te geven in onze dienstverlening.

Tijdens het intakegesprek stellen we een plan van aanpak op. In dit coachingsplan staan de doelen die je wilt behalen, hoe je dit gaat doen en wanneer je dit bereikt wilt hebben. Samen stippelen we de route uit. Wordt jouw traject ingekocht door bijvoorbeeld de gemeente of het UWV, dan nemen we ook contact met hen op om het plan te bespreken.

Uitvoeren - Coaching plan

We hebben de route uitgestippeld en het einddoel bepaald. Om die bestemming te bereiken bouwen we een aantal pitstops in. Denk bijvoorbeeld aan het afnemen van loopbaantesten, het opdoen van werkervaring of het maken van een cv en het oefenen van een sollicitatiegesprek.

We hebben regelmatig gesprekken om te kijken of we nog op de juiste koers liggen en we bespreken wat goed gaat, waar je tegenaan loopt en wat je nodig hebt om een volgende stap te zetten.

Vinden - Begeleiding richting werk

De derde stap is het vinden van de juiste baan. Een baan die past bij jouw mogelijkheden en interesses. Rch heeft een breed netwerk. We hebben goede contacten met werkgevers en we denken out of the box om een werkplek te vinden waar jij blij van word.

Er zijn diverse instrumenten die we kunnen inzetten om jou te begeleiden richting werk. Jouw coach vertelt je hier alles over. Wij vinden passend werk heel belangrijk en gaan voor een duurzame match!

Actie - Begeleiding op het werk

Wanneer je een nieuwe baan gevonden hebt komt er veel op je af. Je moet het bedrijf en jouw collega’s leren kennen, ontdekken welke taken je moet uitvoeren en welke afspraken er gelden, etc. Je wilt natuurlijk dat het een succes wordt. Het is dan fijn dat er een jobcoach met je meekijkt waar je op terug kan vallen.

Misschien had je al werk maar loopt het niet zoals je wilt. Dit kan komen door een verandering in werk, door een conflict of door ziekte. Juist dan kan de ondersteuning van een jobcoach waardevol zijn. Wij komen graag met jou in contact om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Werk

Ik heb een vraag

Heb je een vraag of wil je weten wat Rch voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op via de e-mail of bel ons op 053 2068525. Natuurlijk kun je je vraag ook stellen via dit contactformulier. We nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
telefoon met visitekaartje rch

Menu

Algemeen

Rchtng

Parkweg 115

7545 MV

Enschede

053 2068525

info@rchtng.nl