DISC training

Om de persoonskenmerken of gedragsstijl in kaart te brengen wordt vaak gebruik gemaakt van de DISC-methode. Disc staat voor: Dominant, Invloed, Stabiel, Consciëntieus.

DISC-methode

De DISC methode is een persoonlijkheidsanalyse die gedrags- en communicatiepatronen zichtbaar maakt. Ben jij snel of juist rustig? Introvert of extravert? En ben jij taak- of meer mensgericht?

Communicatie

Je werkt voor een bedrijf. Misschien leid je er zelfs wel één. Welke positie je ook inneemt, het is vast herkenbaar dat communicatie heel belangrijk en heel bepalend is.

Er zijn zoveel verschillende mensen waar je in de dagelijkse werk mee te maken hebt, met allemaal hun eigen karakter en hun eigen belangen. Daardoor hebben zij ieder een eigen manier van communiceren. Bijvoorbeeld een gebrek aan communicatie kan al gemakkelijk leiden tot conflicten. Het is daarom belangrijk om goed in deze vaardigheid te investeren.

Een DISC training bij Rch

Rch biedt een interactieve DISC training in combinatie met bokscoaching waarbij de deelnemers echt kennis met zichzelf en met elkaar maken. Op een energieke manier ontstaat er een dieper inzicht, waardoor open communicatie plaatsvindt. We kunnen inspelen op werkgerelateerde situaties.

De kracht van DISC zit ‘m in de eenvoud, zonder af te doen aan de complexiteit van mensen.

DISC is een instrument dat wereldwijd wordt gebruikt en dus ook bij internationaal opererende bedrijven kan worden ingezet.

Kom erachter welk type het beste bij jou past. Leer je collega’s beter kennen en verhoog hiermee de kwaliteit van samenwerken met elkaar!

Onze aanpak

in 3 stappen!

1. Oriënterend gesprek

In een vrijblijvend en uiteraard gratis eerste gesprek kunnen we samen beoordelen of DISC-training iets voor jullie is. Is dat niet het geval? Even goed vrienden!

Maak afspraak voor een oriënterend gesprek

2. Intakegesprek

Wil je met collega’s deelnemen aan de DISC-training in combinatie met bokscoaching dan plannen we een intakegesprek. We gaan dan samen een inschatting maken welke thema’s we tijdens de training gaan behandelen. Beheersing? Grenzen aangeven? Zelfvertrouwen vergroten? You name it!

3. Bokscoaching

Je leert jezelf en je collega’s beter kennen. Je leert hoe je lichaam reageert in bepaalde situaties en hoe je dit kan beïnvloeden. Je ontmoet jezelf op een heel andere manier….

DISC training

Meld je nu aan voor bokscoaching

Heb je een vraag of wil je weten wat Rch voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op via de e-mail of bel ons op 053 2068525. Natuurlijk kun je je vraag ook stellen via dit contactformulier. We nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
telefoon met visitekaartje rch

Algemeen

Rchtng

Parkweg 115

7545 MV

Enschede

053 2068525

info@rchtng.nl