Teamcoaching

Bokscoaching is zeer geschikt als teamcoaching. Daarnaast kan het ook een leuke teambuildingsactiviteit zijn! Het is een waardevolle investering in je mensen. Ieder team heeft een eigen dynamiek. Ieders persoonlijke belangen hebben een rol in het geheel. Het is goed voor de mensen én de resultaten om te werken aan het team.

Soms zijn er spanningen op de werkvloer of zelfs conflicten die vermeden worden. Op de lange termijn is dit schadelijk voor de veiligheid en het werk. Deze spanningen moeten bespreekbaar gemaakt worden en kunnen we samen oplossen.

Plezier én diepgang

Het is belangrijk dat een training met een team plezier geeft, maar het moet ook diepgang hebben. Die combinatie is waardevol en dat heeft teamcoaching.

En nee: het is niet even lekker afreageren. Het is ook niet: fun en daarna weer terug naar de inhoud. Het ís de inhoud.

Het is de inhoud vanuit een ander perspectief. Het gaat over grenzen bepalen, grenzen verleggen, zelfvertrouwen opbouwen maar ook over teamontwikkeling, leiderschap en communicatie. Deze inhoudelijke thema’s zijn zeer goed te ontwikkelen met vechtsport als leerinterventie. Denk aan: veiligheid, ruimte innemen, durven raken, primair gedrag, kracht en kwetsbaarheid, vertrouwen, overgave en confrontaties aangaan.

Verandering

Door middel van bokscoaching kun je veranderingen aanbrengen in je gedrag van jezelf. Je herkent datgene wat je zou willen veranderen maar je gaat het ook fysiek ervaren. Deze ervaring leidt tot het integreren van de veranderingen in je gedrag en daardoor ook het gedrag van het team.

Ben je benieuwd wat bokscoaching voor collega’s kan doen? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Bokscoaching staat voor

  • Zorgvuldigheid en professionaliteit
  • Ervaringsleren op een energieke en speelse manier
  • Gedegen theoretische achtergrond
  • Concrete handvatten om mee verder te kunnen
  • Uitdaging zonder blessures

Wij zijn er voor jou

Jij bepaalt waar je heen wilt, onze Richtinggevers helpen jou je bestemming te bereiken. Bij Rch vinden we persoonlijke begeleiding vanzelfsprekend. Onze coaches en begeleiders hebben een eigen expertise. We bieden maatwerk en gaan graag samen met jou aan de slag!

Kunnen wij jou richting geven?

Doe de test hiernaast

Team

Ik heb een vraag

Heb je een vraag of wil je weten wat Rch voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op via de e-mail of bel ons op 053 2068525. Natuurlijk kun je je vraag ook stellen via dit contactformulier. We nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
bokscoaching

Algemeen

Rchtng

Parkweg 115

7545 MV

Enschede

053 2068525

info@rchtng.nl