WIA/WAO

Als je na je 18e levensjaar door een ziekte of ongeval arbeidsongeschikt bent geworden heb je zeer waarschijnlijk een WAO- of WIA uitkering.  De Wet op de arbeidsongeschiktheidsverzekering (WAO) is op 1 januari 2004 overgegaan in de Wet werk en inkomen naar arbeidsvermogen (WIA). Sinds die dag krijgt iedereen die ziek is te maken met de WIA.

Wet- en regelgeving

Het feit dat je arbeidsongeschikt bent betekent nog niet dat je afgeschreven bent! Als je WAO of WIA hebt en je zoekt werk dan komt er veel wet- en regelgeving bij kijken. Wat wordt er precies van je verwacht? Hoeveel mag je bij verdienen? Welke werkzaamheden mag je wel en niet verrichten? Dit zijn slechts enkele van de vele vragen die onze coaches voorgelegd krijgen.

Ervaring en expertise

Bij Rch beschikken we over alle informatie die nodig is om passend werk voor je te vinden en/of te behouden. We hebben arbeidsdeskundigen in dienst die alle in’s en out’s kennen van de wet-en regelgeving. Daarnaast beschikken onze coaches over veel ervaring en expertise als het gaat om arbeidsbeperkingen. Wat zijn jouw mogelijkheden? Wat heb jij nodig? Doe de test om te kijken waarbij je jou kunnen ondersteunen of neem contact met ons op!

Rch en WIA/WAO

  • Het feit dat je arbeidsongeschikt bent betekent nog niet dat je afgeschreven bent!
  • Als je een WAO- of WIA uitkering hebt en aan het werk gaat heb je te maken met veel regelgeving. Bij Rch werken arbeidsdeskundigen en hebben we de juiste expertise om je verder te helpen.
  • Doe de test om te kijken waarbij wij jou kunnen ondersteunen.

Werk

Succesverhalen van anderen

Fljorim werkt met plezier bij Huiskes Kokkeler

Wij worden zó blij als we een goede match hebben gevonden! Zo hebben we een prachtig traject bij Huiskes Kokkeler mogen uitvoeren. We delen graag het verhaal van Fljorim.

Bekijk meer succesverhalen

Wij zijn er voor jou

Jij bepaalt waar je heen wilt, onze Richtinggevers helpen jou je bestemming te bereiken. Bij Rch vinden we persoonlijke begeleiding vanzelfsprekend. Onze coaches en begeleiders hebben een eigen expertise. We bieden maatwerk en gaan graag samen met jou aan de slag!

Kunnen wij jou richting geven?

Doe de test hiernaast

WIA/WAO

Ik heb een vraag

Heb je een vraag of wil je weten wat Rch voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op via de e-mail of bel ons op 053 2068525. Natuurlijk kun je je vraag ook stellen via dit contactformulier. We nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
telefoon met visitekaartje rch

Menu

Algemeen

Rchtng

Parkweg 115

7545 MV

Enschede

053 2068525

info@rchtng.nl