Wij zijn er voor richtingzoekers
& verwijzers

Individuele coaching

Individuele coaching, deze coaching gaat over jou als mens! We gieten mentale groei in een fysiek proces. 

Jij bent opzoek naar persoonlijke ontwikkeling. Je merkt dat er meer in je zit maar loopt tegen blokkades aan. Je hebt misschien al wel geprobeerd om er over te praten maar urenlang alleen maar praten gaat jou niet (meer) helpen.

 

Lees meer

Teamcoaching

Collega’s, teams en personeel zijn het meest waardevolle bezit van een organisatie. Bokscoaching is zeer geschikt om teams te coachen.

Bokscoaching voor teams is het aangaan van communicatie, raken zonder te kwetsen, spanningen en elkaar uitdagen om tot groei te komen. Het is de inhoud maar dan vanuit een ander perspectief. Daarnaast is bokscoaching natuurlijk een leuke activiteit als teambuilding.

 

Lees meer

Jongerencoaching

Jongeren coaching, voor wie is het en wanneer is het effectief?  

Voor jongeren die vragen hebben. Maar ook voor de jongeren die in eerste instantie geen hulp willen. Jongeren zijn een kwetsbare doelgroep. Zijn aan het ontdekken wat ze wel willen en wat ze vooral niet willen. Dat is in de huidige tijd met alle (digitale) invloeden lastig.

Lees meer

Wij zijn er voor jou

Jij bepaalt waar je heen wilt, onze Richtinggevers helpen jou je bestemming te bereiken. Bij Rch vinden we persoonlijke begeleiding vanzelfsprekend. Onze coaches en begeleiders hebben een eigen expertise. We bieden maatwerk en gaan graag samen met jou aan de slag!

Kunnen wij jou richting geven?

Doe de test hiernaast

Bokscoaching

Ik heb een vraag

Heb je een vraag of wil je weten wat Rch voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op via de e-mail of bel ons op 053 2068525. Natuurlijk kun je je vraag ook stellen via dit contactformulier. We nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
bokscoaching

Algemeen

Rchtng

Parkweg 115

7545 MV

Enschede

053 2068525

info@rchtng.nl