Ambulante begeleiding

Bij Rch zijn we nieuwsgierig naar de mens achter de hulpvraag! Wat vind je leuk, wat is je kracht en wat vind je lastig? Soms heb je even het juiste zetje nodig. Soms wil je een goed gesprek met iemand die je vertrouwt. Onze ambulante begeleiders kunnen je helpen bij praktische maar ook sociaal-emotionele problemen. Ons team bestaat uit goed opgeleide en ervaren begeleiders die enthousiast en gemotiveerd met jou aan de slag gaan.

Oplossingsgericht

Wij werken altijd oplossingsgericht en vanuit motiverende gespreksvoering waarbij jij zelf de regie in handen hebt. De ambulante begeleiding vindt vaak in de thuissituatie plaats maar dit kan ook een andere locatie zijn.

Rch baseert de begeleiding puur gericht op jouw vraag.
Wij werken zonder wachtlijst en kunnen snel schakelen! Ons doel is jouw doel en we vinden het belangrijk dat jij je goed voelt bij de ondersteuning en begeleiding die je krijgt. Ben je benieuwd of wat voor je kunnen betekenen? Neem contact op, wij zijn benieuwd!

Meer informatie over ambulante begeleiding

Onze aanpak

In 3 stappen!

werknemer

1. Oriënterend gesprek

Als je interesse hebt voor ambulante begeleiding starten we met een oriënterend gesprek. Op deze manier kun je bij ons in de keuken kijken zonder dat je ons iets verplicht bent. En wij kunnen alvast een indruk opdoen van wie jij bent en of we je iets te bieden hebben. Aan zo’n gesprek zijn geen kosten verbonden. Op basis van de uitkomst van dit eerste gesprek gaan we bovendien onderzoeken of je in aanmerking kunt komen voor ambulante begeleiding. De gemeente waarin je woont moet namelijk toestemming geven. Bij een toestemming zal de gemeente de begeleiding voor jou betalen.

Vraag een oriënterend gesprek aan
werknemer

2. Intake gesprek

Als we toestemming hebben van de gemeente kunnen we een intakegesprek plannen. Tijdens dit gesprek gaan we dieper in op wie jij bent, wat jij wilt en waar je denkt begeleiding bij nodig te hebben. We maken een persoonlijk ondersteuningsplan op basis van de gegevens die we van de gemeente over jou hebben gekregen en de informatie uit het intakegesprek. In dit plan leggen we onder andere de doelen waar we samen aan gaan werken vast.

werknemer

3. Ambulante begeleiding

Op basis van het ondersteuningsplan gaan we vervolgens starten met de ambulante begeleiding. De begeleider komt bij je thuis langs. Door middel van coachende gesprekken maar ook door samen bezig te zijn gaan we met jouw doelen aan de slag. In dringende gevallen kun je uiteraard contact zoeken met je begeleider en een afspraak maken. Uiteraard werken we ook met whats-app, mail en telefonisch contact.

Meer informatie over ambulante begeleiding

Ambulante begeleiding

Ik heb een vraag

Heb je een vraag of wil je weten wat Rch voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op via de e-mail of bel ons op 053 2068525. Natuurlijk kun je je vraag ook stellen via dit contactformulier. We nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
telefoon met visitekaartje rch

Menu

Algemeen

Rchtng

Parkweg 115

7545 MV

Enschede

053 2068525

info@rchtng.nl