Passend werk

Rch geeft richting aan passend werk. Dat doen we door samen met jou te zoeken naar werk waar je gelukkig van wordt en wat je kunt volhouden. Dit geeft een goede daginvulling waar je energie van krijgt en waar je plezier in hebt. Samen gaan we voor een duurzame plaatsing! Jouw mogelijkheden en interesses zijn ons vertrekpunt.

Functie aanpassen

Heb je al een mooie baan, maar is de functie niet helemaal passend? Geen probleem. Samen met jou en je werkgever kunnen we een bestaande functie aanpassen aan jouw mogelijkheden.

Bij Rch bieden we meerdere trajecten aan om met jou de stap naar passend werk te maken. We gaan graag met jou in gesprek om te onderzoeken welk traject aansluit bij jouw situatie en wensen!

De trajecten die wij in kunnen zetten zijn:

  • Activering (modulair)
  • Werkfit
  • Naar werk

De trajecten

1. Activering

Het kan zijn dat je nog niet toe bent aan een traject richting werk. Er spelen nog te veel problemen in je thuissituatie of je bent er psychisch nog niet aan toe. Een traject Activering is dan een mooie manier om weer een begin te maken. Samen met je coach ga je weer deelnemen aan de maatschappij en leer je om te gaan met eventuele belemmeringen.

Meer weten over Activering

2. Werkfit

Als je zover bent dat je een aantal uren per dag actief kunt zijn is een Werkfit traject passend voor jou. Je coach gaat op zoek naar een plek waar je werkervaring kunt opdoen en waar je weer kunt wennen aan ritme en structuur. Op deze manier werk je aan je ontwikkeling en krijg je meer vertrouwen in jezelf. Aan het einde van dit traject ben je geschikt voor een betaald dienstverband.

Meer weten over Werkfit

3. Naar Werk

In een Naar werk traject gaan we samen met jou op zoek naar een passende betaalde baan. We helpen je bij het in kaart brengen van je sterke punten en bij het solliciteren. Bij Rch beschikken we over een groot netwerk van werkgevers die regelmatig vacatures hebben. Bij veel van deze werkgevers zijn we kind aan huis en kunnen we er voor zorgen dat je op een prettige manier binnen komt.

Meer weten over Naar Werk

Passend werk

Ik heb een vraag

Heb je een vraag of wil je weten wat Rch voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op via de e-mail of bel ons op 053 2068525. Natuurlijk kun je je vraag ook stellen via dit contactformulier. We nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
telefoon met visitekaartje rch

Menu

Algemeen

Rchtng

Parkweg 115

7545 MV

Enschede

053 2068525

info@rchtng.nl