Kim Berkers

Samen met mijn man en 3 zonen woon ik in Oldenzaal. Ik ben een positief ingesteld persoon met veel energie en loop soms een beetje over van enthousiasme. Verder beschik ik over de nodige dosis humor. Ik ben graag in de natuur met onze hond, hier kom ik tot rust en kan ik weer opladen. Ik sta elke ochtend om 6:00 op om in alle rust de eerste wandeling te maken. Dit geeft me enorm veel rust en tevens energie om de dag goed te beginnen. Kamperen/skiën en actieve vakanties zijn mijn passie.

Vanaf mijn 17de ben ik de landmacht in gegaan. Hier heb ik 4,5 jaar gewerkt als Militair. Buiten dat ik mezelf behoorlijk ben tegengekomen heeft het me ook enorm veel opgeleverd. Doorzetten en overgaan tot actie zit dan ook in mijn bloed. Omgaan met teleurstellingen, grenzen verleggen, alle aspecten ben ik wel tegengekomen. Toch was dit niet het wereldje waarin ik toekomst zag. Tijdens mijn loopbaan bij defensie heb ik mij om laten scholen en ben ik de zorg ingegaan. Na ruim 12 jaar gewerkt te hebben in de gehandicaptenzorg ben ik de ambulante hulpverlening ingegaan en werk ik nu bij Rch. Hier ben ik ook in aanraking gekomen met bokscoaching. Ik was meteen enthousiast toen ik de eerste cursusdag bij bokscoaching.nl gevolgd had. Die spiegel die je krijgt en de energie die er los komt zijn goud. Het laat je enorm naar jezelf kijken en de elementen die erin voorkomen hebben mij veel geleerd. Er is niks mooier om mensen te laten nadenken en te reflecteren op hun eigen gedrag/patronen.

Pieter Heetkamp

Samen met mijn vrouw en 3 dochters woon ik in het mooie Raalte. Ik barst van de energie en daag mezelf elke dag uit. Bekenden of collega’s vinden me af en toe een stuiterbal, ik zie dit meer als enthousiasme. Privé hou ik me bezig met sport zoals kickboksen en hardlopen. Daarnaast volg ik Liverpool FC op de voet. Voor ontspanning vind ik het ook heerlijk om op de PlayStation te gamen. Wel alles in balans. Ik geniet van de simpele dingen en momenten in het leven. Samen met mijn kinderen iets ondernemen vind ik heerlijk. Maar ook sociaal bezig zijn met vrienden, uit eten gaan en zo af en toe een speciaal biertje drinken.

Vanuit school heb ik in het begin nooit goed geweten wat ik wilde worden. Ik ging naar school omdat het moest. Toch is dit veranderd gedurende de jaren. Ik heb elektrotechniek gedaan, management detailhandel, onderwijs assistent en uiteindelijk Maatschappelijk Werk en Dienstverlening. Wel altijd alles afgemaakt. Gedurende deze opleidingen ben ik mezelf tegen gekomen. Wat wil ik, wat vind ik leuk en waarom kies ik ergens voor? De laatste twee opleidingen zijn daarin essentieel geweest. Ik wil mensen ondersteunen, begeleiden en helpen zich te ontwikkelen. Ik ben uiteindelijk in de gevangenis gaan werken vanuit mijn opleiding, daarna heb ik binnen de psychiatrie gewerkt totdat ik in 2014 bij Rch ben gaan werken. Bij Rch heb ik bokscoaching op de kaart gezet. Ik geloof in fysieke werkvormen en ervaringsleren. Hiervoor heb ik meerdere cursussen gedaan bij bokscoaching.nl waarmee wij nu ook een samenwerking hebben. Sinds 2021 ben ik eigenaar van Rch. We hebben een prachtig bedrijf dat zich ten doel stelt mensen te coachen om een betere versie van zichzelf te worden.

Bokscoaching

Ik heb een vraag

Heb je een vraag of wil je weten wat Rch voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op via de e-mail of bel ons op 053 2068525. Natuurlijk kun je je vraag ook stellen via dit contactformulier. We nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
bokscoaching

Algemeen

Rchtng

Parkweg 115

7545 MV

Enschede

053 2068525

info@rchtng.nl