Burn-outcoaching

Rch biedt praktische ondersteuning en coaching bij burn-out problematiek en overspannenheidsklachten.

Zit je niet lekker in je vel, ervaar je te veel (werk)stress en mis je plezier in je werk? Vind je het lastig om je grenzen aan te geven en heb je een gespannen gevoel? Ben je bang dat je tegen overspannenheid aanzit of dat je al een burn-out te pakken hebt? De burn-out coaches van Rch geven richting.

Preventief

Wanneer werk te veel energie kost is het goed actie te ondernemen. Preventief kun je vaak een hoop doen. Door middel van coaching en een integrale aanpak geeft Rch handvatten om weer op een gezonde manier aan het werk te kunnen. Onze coaches zijn praktisch in hun ondersteuning en werken oplossingsgericht, zodat jij weer verder kunt.

 

Klachten

Heb je dusdanige klachten dat je niet meer kunt functioneren dan heb je wellicht een burn-out. Het is verstandig om dan eerst met je huisarts en bedrijfsarts te overleggen. Probeer je vanuit de burn-out de draad weer op te pakken en wil je hier professionele ondersteuning bij? Onze burn-outcoaches kunnen je verder helpen.

Burn-out coaching kan je helpen bij de volgende thema’s:

  • Leren om werkdruk te managen, minder overwerken en grenzen aangeven
  • Leren omgaan met (werk)stress
  • Je drive en werkgeluk terug vinden of vergroten
  • Stoppen met piekeren
  • Voor jezelf opkomen, steviger in je schoenen staan en je eigen regie voeren

Onze aanpak

In 3 stappen!

1. Oriënterend gesprek

Tijdens een oriënterend en geheel vrijblijvend gesprek kunnen we er achter komen of we je iets te bieden hebben. En nog belangrijker: hebben we een klik! Bij Burn-out problematiek is een vertrouwensrelatie zeer belangrijk. Verder moeten we kijken wie de Burn-out coaching gaat betalen. Vaak heeft je werkgever daar mogelijkheden voor.

2. Intakegesprek

Tijdens het intakegesprek gaan we de diepte in. Hoe zijn de klachten ontstaan? Hoe lang ervaar je deze klachten al? Meestal speelt er al langer iets dan je in eerste instantie zou denken. Op basis van de gegevens uit de intake maken we samen een analyse en een coachingsplan.

3. Burn-out coaching

Onze Burn-out coaches zijn ervaren en goed opgeleid. Ze hebben een groot inlevingsvermogen  en kunnen zich verplaatsen in jouw situatie. Ze zijn daarnaast ook praktisch ingesteld en kunnen je voorzien van handvatten die je kunnen helpen weer grip te krijgen op de zaak. Zodat je weer op een plezierige wijze naar je werk gaat!

Burnout-coach

Ik heb een vraag

Heb je een vraag of wil je weten wat Rch voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op via de e-mail of bel ons op 053 2068525. Natuurlijk kun je je vraag ook stellen via dit contactformulier. We nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
telefoon met visitekaartje rch

Menu

Algemeen

Rchtng

Parkweg 115

7545 MV

Enschede

053 2068525

info@rchtng.nl