Weerbaarheidstraining

Weerbaar zijn, is in balans blijven in elk moment. Deze mentale kracht, kun je trainen door fysieke werkvormen zoals boksen.

Mentaal sterker worden

In de kern zijn onze behoeften hetzelfde. Ruimte innemen, gehoord worden en je sterk voelen. In coaching termen: Bestaansrecht ervaren. Weerbaar zijn is je sterk genoeg voelen om het leven aan te kunnen, ook als volwassenen.

We willen toch allemaal graag zonder stress voor onszelf kunnen opkomen? Dat leer je in de weerbaarheidstraining. Dan ga je (beter) leren voelen daarmee in lijn handelen.

Een weerbaarheidstraining kan je hierbij helpen. Als jij je niet sterk voelt moet je aan de slag. Want jij bent de enige die dit kan oplossen.

Weerbaarheidstraining op maat

Samen kijken we wat het beste past bij jou of bij je team. We kunnen een weerbaarheidstraining van Rch vormgeven in een actieve workshop, een dagdeel of een individuele coaching.

Wij geloven in doen en denken door elkaar. Niet één van de twee. Net als fysiek en mentaal weerbaarder worden hand in hand gaan.

Een belangrijk onderdeel is balans en lichaamsbewust zijn. In de weerbaarheidstraining doen we oefeningen die je sterker maken. Je balans trainen, want in balans sta je sterk.

We gebruiken boksen, elementen uit vechtsport en verschillende bekende methodieken. Een heel eigen pakket wat écht werkt. Voor jeugd, jongvolwassenen en professionals.

Voor iedereen

Weerbaarheidstraining is niet alleen goed voor bijvoorbeeld kinderen die gepest worden, maar ook heel geschikt voor afdelingen, teams, BOA’s, baliemedewerkers, professionals uit de bank- en verzekeringswereld. En natuurlijk voor opgroeiende jeugd. Het heeft niets te maken met leeftijd en of je een baan hebt nog niet.

Weerbaarheidstraining van Rch is voor iedereen geschikt, jong of oud, die graag steviger in de schoenen wil staan en beter voor zichzelf wil opkomen.

Wil je graag weten wat wij voor jou kunnen betekenen op gebied van weerbaarheidstraining? Neem gerust contact met ons op zodat we de wensen en mogelijkheden samen in kaart kunnen brengen en een training op maat kunnen maken.

Onze aanpak

in 3 stappen!

1. Oriënterend gesprek

In een vrijblijvend en uiteraard gratis eerste gesprek kunnen we samen beoordelen of weerbaarheidstraining iets voor jou of voor je team is. Is dat niet het geval? Even goed vrienden!

Maak afspraak voor een oriënterend gesprek

2. Intakegesprek

Wil je deelnemen aan weerbaarheidstraining dan plannen we een intakegesprek. Samen kijken we wat het beste past bij jou of bij je team. We kunnen een weerbaarheidstraining van Rch vormgeven in een actieve workshop, een dagdeel of een individuele coaching.

3. Bokscoaching

Samen gaan we aan de slag en maken we je mentaal nog sterker. Je ontmoet jezelf op een heel andere manier….

Weerbaarheidstraining

Meld je nu aan voor bokscoaching

Heb je een vraag of wil je weten wat Rch voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op via de e-mail of bel ons op 053 2068525. Natuurlijk kun je je vraag ook stellen via dit contactformulier. We nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
telefoon met visitekaartje rch

Algemeen

Rchtng

Parkweg 115

7545 MV

Enschede

053 2068525

info@rchtng.nl