Loopbaancoach

Een stevige positie op de arbeidsmarkt! Dat is het doel dat onze loopbaancoaches waar willen maken voor jou. Aantrekkelijk blijven op de arbeidsmarkt is soms lastig, vragen die kunnen ontstaan zijn: Moet ik me bijscholen? Welke competenties vragen mijn huidige functie? Past dit werk nog bij mij? Geeft mijn huidige werk nog wel voldoening?

Wij weten uit ervaring dat wanneer werknemers te lang bij een werkgever blijven, zich niet doorontwikkelen en vaak een soort tunnelvisie in hun functie hebben. Onze loopbaancoaches geven loopbaanadvies. Wij willen er op deze manier voor zorgen dat medewerkers pro-actief kunnen inspelen op een reorganisatie, veranderingen in de markt en daardoor regie over eigen leven en werk kunnen voeren.

Ben je op zoek naar een loopbaancoach? Dan ben je bij Rch aan het juiste adres. Tijdens onze trajecten word je begeleid door een deskundige en ervaren loopbaancoach. We gaan samen op zoek. We gaan aan de slag om te ontdekken waar je kwaliteiten, je krachten maar ook waar je valkuilen liggen. We bieden diverse trajecten aan waarin een loopbaancoach ingezet kan worden.

Ben jij klaar voor een nieuwe richting? Of wil je vrijblijvend wat extra informatie? Bel, mail of stuur een e-mail!

Onze aanpak

1. Oriënterend gesprek en intakegesprek

We maken graag kennis met jou! Ons eerste gesprek is een oriënterend gesprek. Voel je een klik en mogen wij jou helpen jouw bestemming te bereiken? Dan plannen we een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek stellen we een plan van aanpak op. Samen stippelen we de route uit.

2. Uitvoering coachingsplan

We hebben de route uitgestippeld en het einddoel bepaald. Om die bestemming te bereiken bouwen we een aantal pitstops in. Denk bijvoorbeeld aan het afnemen van loopbaantesten en het in kaart brengen van trainingen of studies. Of het maken van een cv en het oefenen van een sollicitatiegesprek als je besluit om naar een andere baan op zoek te gaan.

3. Bestemming bereikt!

De derde stap is het vinden van de jouw bestemming. Dat kan een andere functie bij je werkgever zijn maar ook een nieuwe baan die past bij jouw mogelijkheden en interesses. En alles wat daar tussen ligt….Er zijn diverse instrumenten die we kunnen inzetten om jou te begeleiden richting je bestemming. Jouw coach vertelt je hier alles over!

Loopbaancoach

Ik heb een vraag

Heb je een vraag of wil je weten wat Rch voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op via de e-mail of bel ons op 053 2068525. Natuurlijk kun je je vraag ook stellen via dit contactformulier. We nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
telefoon met visitekaartje rch

Menu

Algemeen

Rchtng

Parkweg 115

7545 MV

Enschede

053 2068525

info@rchtng.nl