Heb jij een leuke baan maar merk je dat je door je arbeidsbeperking minder werkplezier ervaart? Rch kan je helpen je werkplezier weer terug te vinden. Samen met jou en met je werkgever gaan we kijken tegen welke problemen je aanloopt. We kijken naar een oplossing waardoor jij weer zonder problemen of zonder pijn je werkzaamheden kunt uitvoeren. Dit kan door bijvoorbeeld aangepaste werktijden als je een hele dag werken niet volhoudt of bij lichaamspijn door bijvoorbeeld te werken in een aangepaste stoel.

Ook kan het zijn dat je op zoek bent naar werk en dat dit door je arbeidsbeperking niet lukt. We kijken samen met een jobcoach wat je talenten zijn en waar je blij van wordt. We helpen bij het solliciteren met het uiteindelijke doel om passend werk te vinden.

Wat is een arbeidsbeperking of arbeidshandicap?

Hiermee wordt bedoeld dat iemand door ziekte of een handicap belemmerd wordt bij het vinden en/of uitvoeren van werk. Voorbeelden van een belemmering zijn autisme, slechthorendheid, rugklachten, een spierziekte, chronisch vermoeidheidssyndroom of psychosociale problematiek: iemand heeft vanwege psychosociale problemen moeite om werk te vinden of goed uit te voeren.

Contact

Heb je hulp nodig? Je kunt ons bellen voor advies en informatie. We bespreken welke hulpvragen er zijn en of Rch hierbij kan helpen. Vervolgens maken we een plan op maat. We zijn een kleine organisatie en kunnen snel hulp aanbieden.

Werken met een arbeidsbeperking

Hoe geven wij richting?

Bekijk alle richtingen

Werken met een arbeidsbeperking

Stappenplan

In 4 stappen naar een betere versie van jezelf!

Al 20 jaar levert Rch kwaliteit en resultaat in het coachen, begeleiden en re-integreren van mensen. We doen dit door middel van bokscoaching, re-integratie trajecten, jobcoaching en loopbaanbegeleiding

Onze bokscoaches zijn allemaal gecertificeerd en HBO opgeleid. Bokscoaching is de inhoud benaderen maar dan vanuit een ander perspectief. Onze bokscoaches zijn licentiehouders van bokscoaching.nl en werken autonoom en in opdracht van. Wij zijn er voor mensen die zich willen ontwikkelen, die verder willen ook al weten ze niet altijd goed hoe. Onze manier van werken is onder te verdelen in 4 stappen:

Bewegen – Ontdekken – Koppelen – Stappen zetten.

Doormiddel van samen te bewegen ontdek je zoveel meer over jezelf dan door simpel weg een gesprek te voeren. Tijdens boksen komen patronen, gedrag al snel naar boven waarop je gaat ervaren hoe jij reageert. Onze bokscoaches zullen hierin jou laten ontdekken en ervaren wat er gebeurd. Door dit te koppelen aan dagelijkse situaties of ervaringen die in het verleden zijn opgedaan kunnen we stappen zetten naar een “betere” situatie. Samen stippelen we jouw de route uit. We beginnen altijd met het leren kennen van jou als mens en professional. Door goed te weten wie jij bent zorgen wij dat we jou kunnen bieden wat je nodig hebt. Deze persoonlijke benadering in combinatie met ons succesvolle stappenplan zorgt er voor dat jij jouw bestemming bereikt.

Bewegen actie

We creëren een actie (boksen/oefening).

Ontdekken bewustwording

Dit wordt opgevolgd door een ervaring en een gevoel.

Koppelen transfer

Door coaching koppelen we deze ervaring aan situaties in het werk/dagelijks leven.

Stappen zetten nieuw gedrag

Het einddoel is dat er nieuw gedrag aangeleerd wordt.

Werken met een arbeidsbeperking

Ik heb een vraag

Heb je een vraag of wil je weten wat Rch voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op via de e-mail of bel ons op 053 2068525. Natuurlijk kun je je vraag ook stellen via dit contactformulier. We nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Algemeen

Rchtng

Parkweg 115

7545 MV

Enschede

053 2068525

info@rchtng.nl