Aandelenoverdracht

Op 1 januari 2023 heeft Jonny Spin zijn aandelen van Rch Richtinggevers overgedragen aan Jette Breed. Jonny was al enige tijd niet meer de enige eigenaar. Sinds 1 januari 2021 is Pieter Heetkamp voor de helft eigenaar van het bedrijf. Jonny vindt het een fijn idee dat het bedrijf nu volledig in goede handen is. Pieter heeft zich inmiddels bewezen als een betrouwbare en energieke compagnon.

Nieuwe (mede)eigenaar

In Jette heeft hij volgens Jonny een uitstekende partner gevonden waarmee hij de toekomst van Rch verder vorm kan geven. Jette is al meer dan 10 jaar werkzaam bij Rch. Ze is al geruime tijd lid van het managementteam en stuurt de re-integratie en jobcoaching aan. Jette en Pieter kennen elkaar goed en werken al jaren samen. Jonny zal in ieder geval het komende jaar nog als arbeidsdeskundige en loopbaancoach verbonden blijven aan Rch.

Opleiding arbeidsdeskundige

Zowel Jette als Pieter nemen op dit moment deel aan de opleiding tot arbeidsdeskundige. Ze hopen deze opleiding aankomende zomer af te ronden. Het doel is vervolgens om de diensten voor werkgevers verder uit te breiden en naar een hoger plan te tillen. Nu al ondersteunen we werkgevers en werknemers bij coaching trajecten, 1e en 2e spoor re-integratie en outplacement. In de toekomst willen we dit graag verder uitbreiden.

 

 

Missie en visie

Onze missie en visie verandert niet. Onze diensten blijven we wél voortdurend vernieuwen. Zo hebben we bijvoorbeeld bokscoaching tot een begrip gemaakt in onze regio. Uiteraard blijven we ons richten op re-integratie en jobcoaching in opdracht van UWV en Gemeenten. Ook bouwen we langzaam maar zeker verder aan ons zorgbedrijf. Met name de combinatie van arbeidsparticipatie en ambulante begeleiding heeft haar kracht bewezen de afgelopen jaren, met mooie resultaten en succesverhalen bij kandidaten tot gevolg.

Algemeen

Rchtng

Parkweg 115

7545 MV

Enschede

053 2068525

info@rchtng.nl