Bij Rch Richtingevers zijn we voortdurend bezig met het organiseren van activiteiten voor onze richtingzoekers. We bouwen zo aan een community waarmee we het sociale netwerk van onze richtingzoekers vergroten. De activiteiten staan vaak in het teken van gezelligheid waardoor contacten worden gelegd en vriendschappen ontstaan. Maar we vinden thema’s als hygiëne, bewegen en gezond eten ook heel belangrijk. Tijdens het Hemelse Ommetje hebben we geprobeerd om deze thema’s samen te voegen in 1 aantrekkelijke activiteit.

Digtaal

Na ruim een jaar van digitaal contact mochten we weer een fysieke activiteit organiseren met onze richtingzoekers. Corona-proof uiteraard! Online activiteiten als bingo’s, een pub-quiz en digitale spelletjesavonden zijn leuk maar halen het niet bij een activiteit waarbij echt contact is. Echt contact tussen richtingzoekers onderling maar ook tussen richtingzoekers en richtinggevers.

 

 

Bewegen

Bewegen, gezond en lekker eten en gezelligheid hebben we bij elkaar gebracht in Het Hemels Ommetje. De naam hebben we gekozen vanwege het tijdstip, de week na Hemelvaart. Het was even spannend vanwege het weer maar 10 minuten voor aanvang stopte de regen en brak de zon door.

Eetpunten

Richtingzoekers hebben in groepjes van vier een wandeling gemaakt in het Volkspark in Enschede. Op de route, kris kras door het park, stonden vier eetpunten waar richtingzoekers konden genieten van heerlijke wraps, goed gevulde soep, een originele Italiaanse pastasalade en Griekse yoghurt met vers fruit als toetje.

Quiz

Er was ook een quiz waarin onze richtingzoekers getest werden op hun muzikale kennis en die was niet mis! Al met al was het een geslaagd Hemels Ommetje voor iedereen waar richtingzoekers konden bijkletsen met elkaar en waar misschien zelfs nieuwe vriendschappen zijn gemaakt!

Algemeen

Rchtng

Parkweg 115

7545 MV

Enschede

053 2068525

info@rchtng.nl