Bart ’s Jubileum

Dit is Bart. Bart werkt al 12,5 jaar bij Wesan Druktechniek. Vandaag is hij in het zonnetje gezet om dit jubileum te vieren!

Jobcoaching

Bart is een gewaardeerde en gerespecteerde medewerker. Bart heeft begeleiding vanuit Rch Richtinggevers in het kader van jobcoaching. Dit doet hem goed. Zo zijn er voor hem momenten dat hij het heel prettig vindt om terug te kunnen vallen op een jobcoach.

Duurzaam

Bij Rch streven we naar duurzaamheid, Een jubileum van 12,5 jaar zien wij als een super mooi voorbeeld hiervan. Wist je dat werknemers met een jobcoach 80% meer kans van slagen hebben in hun werk? Bij Rch ligt het percentage nog wat hoger en daar zijn we trots op!

 

Werkgever en sociaal ondernemen

Vergeet de werkgever in dit verhaal niet! Wesan Druktechniek heeft een werkplek ingericht waar Bart lekker aan het werk kan. Een machine die is afgesteld op zijn tempo en kwaliteiten. Sociaal ondernemen is iets waar velen over praten. Veel bedrijven willen er uitvoering aan  geven, maar hoe? Gelukkig zijn er ook bedrijven als Wesan die het gewoon doen! En hoe!  Een compliment aan dit bedrijf is dan ook zeer op z’n plaats.

Nieuwsgierig?

Ben je als werkzoekende of als werkgever benieuwd of dit ook voor jou kan? Neem contact op met ons! We vertellen je er graag over.

 

Algemeen

Rchtng

Parkweg 115

7545 MV

Enschede

053 2068525

info@rchtng.nl