Werkgever

Een gezonde en succesvolle organisatie begint bij gezonde en gemotiveerde medewerkers. Daarom bent u gebaat bij een goede werkconditie en betrokkenheid van uw personeel.

Rch verzorgt diverse trainingen en coachingstrajecten die u als werkgever samen met uw werknemers in staat stellen om een prettige, gezonde en langlopende arbeidsrelatie met elkaar te onderhouden. Kortom: wij bevorderen de duurzame inzetbaarheid van uw personeel.

In situaties waarin een personeelslid door oncontroleerbare omstandigheden toch uitvalt als gevolg van functiebeperkingen, kunnen wij u en uw medewerker van dienst zijn door de medewerker te herplaatsen in ander werk dat uitzicht biedt op nieuwe duurzaamheid.

 

Wij hebben ervaren coaches op gebied van loopbaan, outplacement en reintegratie in dienst die u als werkgever kunnen ondersteunen om een gezonde organisatie te runnen.

Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Kracht van Rch

  • Divers aanbod aan trainingen en trajecten
  • Deskundigheid en een sterk team
  • Goede prijs – kwaliteit verhouding
  • Aandacht en zorg voor uw onderneming en personeel
werknemer

Werkgever

Ik heb een vraag

Heb je een vraag of wil je weten wat Rch voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op via de e-mail of bel ons op 053 2068525. Natuurlijk kun je je vraag ook stellen via dit contactformulier. We nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
telefoon met visitekaartje rch

Menu

Algemeen

Rchtng

Parkweg 115

7545 MV

Enschede

053 2068525

info@rchtng.nl