Voor wie?

Rch is er voor zowel werkgever als werknemer. Wij zijn ervan overtuigd dat medewerkers het succes bepalen van uw organisatie. Vanuit deze visie en met onze expertise ontzorgen en ondersteunen wij bedrijven bij diverse trajecten.

Indien een werknemer vastloopt in zijn of haar werk, dan kan een loonbaancoachings traject uitkomst bieden voor zowel werknemer als werkgever. Als werkgever wilt u dat uw werknemers met plezier naar het werk gaan en werkzaamheden doen die goed passen.

Rch heeft daarnaast ook jobcoaches in dienst met jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Mocht u als werkgever afscheid moeten of willen nemen van een werknemer dan kunnen wij begeleiden in een outplacementtraject. Samen kijken we waar de kracht ligt en welk bedrijf goed past bij de werknemer. Ook kunnen we helpen bij het solliciteren.

Als u een langdurig zieke werknemer in dienst heeft, dan krijgt u te maken met de Wet Verbetering Poortwachter. U bent dan verplicht de re-integratiemogelijkheden van uw medewerker te onderzoeken en een arbeidsdeskundig onderzoek af te nemen. Rch kan dit deel samen met u oppakken.

Wij bieden ook ondersteuning in de eerste, tweede of derde spoor trajecten die spelen binnen uw organisatie. Wij beschikken over een brede deskundigheid. Zo kunnen wij in iedere situatie het juiste maatwerk leveren en heeft u als werkgever bij ons de zekerheid van een professioneel hoogwaardige ondersteuning voor de medewerker.

We zijn pragmatisch en nuchter. Wilt u weten wat Rch voor u kan betekenen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Re-integratie

Diensten

Bekijk alle diensten

Re-integratie

Actualiteiten

Bekijk alle actualiteiten

Re-integratie

Ik heb een vraag

Heb je een vraag of wil je weten wat Rch voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op via de e-mail of bel ons op 053 2068525. Natuurlijk kun je je vraag ook stellen via dit contactformulier. We nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
telefoon met visitekaartje rch

Menu

Algemeen

Rchtng

Parkweg 115

7545 MV

Enschede

053 2068525

info@rchtng.nl