HRM en startende ondernemers

U bent uw eigen bedrijf begonnen of u denkt erover een eigen onderneming te starten? Rch geeft richting bij al uw vragen over HR, arbeidsrecht en personeel.

Heeft u een BV, een eenmanszaak of een VOF? Welke bedrijfsvorm u ook kiest, samen met Rch vertaalt u uw bedrijfsambities naar concrete acties. Het aantrekken van de juiste medewerker, het opstellen van arbeidsovereenkomsten, een gedegen juridisch advies. Voor al deze zaken en meer kunt u bij ons terecht!

Als startend ondernemer komt u veelal dingen tegen die nieuw zijn. Denk aan groei, productontwikkeling, doelen voor de korte en langere termijn maar ook personeelsbeleid (HRM).

HR specialist in huis

Wanneer u de nodige HR kennis aan boord heeft, staat u sterk als ondernemer. Bijvoorbeeld:

  • Een HR consultant kan er voor zorgen dat u de juiste kandidaten op een sollicitatiegesprek krijgt.
  • Uw personeelsdossiers worden op orde gehouden, mocht u in een ontslagaanvraag terecht komen.
  • Er wordt door de HR consultant tijdig een aanzegging verstrekt bij het verlengen of stopzetten van een contract.

Weet u wat er speelt bij uw medewerkers? Blijf in gesprek en blijf ze met name prikkelen en motiveren! Een HR consultant in dienst nemen is voor startende ondernemers vaak geen optie gezien de kosten die dat met zich meebrengt.

 

Bij Rch zien wij steeds meer kleinere bedrijven ervoor kiezen om op oproepbasis een HR consultant in te huren. Een aantal uren per week is vaak al voldoende om de HR zaken goed te regelen. Hiermee heeft u tóch de juiste kennis paraat! Het scheelt niet alleen veel tijd en geld maar zorgt vaak ook voor een stuk minder kopzorgen als u er op kunt vertrouwen dat alles goed geregeld is.

HR abonnement of HR op oproep

Bij Rch kennen we meerdere HRM diensten, bij een abonnementsvorm heeft u één vaste consultant die altijd voor uw bedrijf aan het werk is. Zo bewaakt hij alle HR processen. Kunt u de processen zelf bewaken maar is het uitvoeren van de HRM werkzaamheden lastig? Dan kunt u ons ook op oproepbasis inzetten.

Succesvol ondernemen:

Een gedegen HRM beleid is een voorwaarde voor een succesvolle onderneming. In de huidige arbeidsmarkt is het belangrijk dat er aandacht is voor HRM processen. U kunt hierbij denken aan prestatiegericht belonen, medewerkers verantwoordelijkheid geven, opleidingsplannen, marktconform salaris en het werving- en selectiebeleid. Grote bedrijven hebben vaak hun eigen HRM functionaris. Voor bedrijven met meer dan 100 medewerkers in dienst is dat ook de beste optie. In de praktijk zien wij dat binnen het MKB vaak een (financieel) administratief medewerker deze rol vervuld. Hoe belangrijk zij ook zijn voor uw bedrijf, ze zijn geen HR specialisten. Wij bieden diverse HRM diensten aan voor een betaalbare prijs.

 

Kracht van Rch

  • Vaste HR consultant
  • Deskundigheid en een sterk team
  • Goede prijs – kwaliteit verhouding
  • Aandacht en zorg voor uw onderneming en personeel

Startend ondernemer

Ik heb een vraag

Heb je een vraag of wil je weten wat Rch voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op via de e-mail of bel ons op 053 2068525. Natuurlijk kun je je vraag ook stellen via dit contactformulier. We nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Menu

Algemeen

Rchtng

Parkweg 115

7545 MV

Enschede

053 2068525

info@rchtng.nl