HRM en het MKB

Rch is er voor ondernemers in het midden en klein bedrijf

Als ondernemer weet u hoe belangrijk het is dat uw personeelszaken op orde zijn en dat u de juiste mensen in dienst heeft. Uw medewerkers zijn immers de motor van uw bedrijf. HR vraagstukken slokken echter tijd op en een HR functionaris in dienst nemen is duur. Rch biedt het beste van 2 werelden: een partner op het gebied van HR met de flexibiliteit die u in deze tijden wenst.

Het belang van human resource management (HRM), oftewel personeelsbeleid wordt vaak onderschat. Onderzoeken bevestigen dat een goed personeelsbeleid een voorwaarde is om uw bedrijf zo rendabel en efficiënt mogelijk te maken. Personeel is tenslotte uw kostbaarste bezit. Wij bij Rch hebben de visie dat goed zorg dragen voor uw personeelsbeleid de basis is van een succesvolle onderneming. Daarnaast geloven wij in kwaliteit voor een betaalbare prijs.

HR specialist in huis

Wanneer u de nodige HR kennis aan boord hebt, staat u sterk als ondernemer. Een aantal voorbeelden. Een HR consultant kan er voor zorgen dat:

  • u de juiste kandidaten op een sollicitatiegesprek krijgt.
  • uw personeelsdossiers kloppen mocht u in een ontslagaanvraag terecht komen.
  • u tijdig een aanzegging verstrekt bij het verlengen of stopzetten van een contract.

Weet u wat er speelt bij uw medewerkers? Blijf in gesprek en blijf ze met name prikkelen en motiveren! Een HR consultant zelf in dienst nemen is vaak geen optie gezien de kosten die daarmee gepaard gaan. Vanuit Rch zien wij steeds meer kleinere bedrijven er voor kiezen om op oproepbasis een HR consultant in te huren. Een aantal uren per week is vaak al voldoende om de HR zaken goed te regelen. Hiermee heeft u de juiste kennis paraat! Het scheelt niet alleen veel tijd en geld maar zorgt ook voor een stuk minder kopzorgen wanneer u er op kunt vertrouwen dat alles goed geregeld is.

 

HR abonnement of HR op oproep

Bij Rch kennen we meerdere HRM diensten en abonnementen. Bij een abonnementsvorm heeft u de beschikking over één vaste consultant die altijd voor uw bedrijf aan het werk is. Zo bewaakt hij alle HR processen. Kunt u de processen zelf bewaken maar is het uitvoeren van de HRM werkzaamheden lastig?  Dan zijn we ook op oproep inzetbaar.

Succesvol ondernemen

Een gedegen HRM beleid is een voorwaarde voor een succesvolle onderneming. In de huidige arbeidsmarkt is het belangrijk dat er aandacht is voor HRM processen. Hierbij kunt u denken aan prestatiegericht belonen, medewerkers verantwoordelijkheid geven, opleidingsplannen, marktconform salaris en het werving- en selectiebeleid. Grote bedrijven hebben vaak hun eigen HRM functionaris. Voor bedrijven met meer dan 100 medewerkers in dienst is dat vaak de beste optie. In de praktijk zien wij dat binnen het MKB een (financieel) administratief medewerker vaak  een deel van deze rol vervult. Hoe belangrijk hun rol ook is binnen het bedrijf, zij zijn geen HRM specialisten. Bij Rch bieden wij diverse HRM diensten aan voor het MKB en dat voor een betaalbare prijs.

Stel uw vraag over HRM

 

Kracht van Rch

  • Vaste HR consultant
  • Deskundigheid en een sterk team
  • Goede prijs – kwaliteit verhouding
  • Aandacht en zorg voor uw onderneming en personeel

MKB

Ik heb een vraag

Heb je een vraag of wil je weten wat Rch voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op via de e-mail of bel ons op 053 2068525. Natuurlijk kun je je vraag ook stellen via dit contactformulier. We nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Menu

Algemeen

Rchtng

Parkweg 115

7545 MV

Enschede

053 2068525

info@rchtng.nl