Outplacement

Wat speelt er?

Soms wilt of moet u afscheid nemen van uw medewerker. Bijvoorbeeld vanwege een reorganisatie of omdat beide partijen niet met elkaar verder willen. Een outplacementtraject biedt uitkomst. Door in te zetten op outplacement biedt u uw medewerker een perspectief op ander werk, geeft u invulling aan de wettelijke verplichting tot goed werkgeverschap en vergroot u de kans dat u op een positieve wijze afscheid van elkaar neemt. Rch geeft richting aan outplacement door het bieden van maatwerktrajecten.

Start

Een outplacementtraject start altijd met een kennismaking. U kunt ons als werkgever benaderen, maar we worden ook regelmatig door medewerkers zelf aangeschreven. We inventariseren de wensen en verwachtingen van de betrokken partijen, stellen een maximale doorlooptijd vast en leggen dit vast in een plan van aanpak. Dit plan leggen we aan u en uw medewerker voor. Na akkoord van beide partijen gaan we aan de slag.

Vervolg

Een outplacementtraject kan erg emotioneel belastend zijn voor uw medewerker. Het dreigende verlies van werk gaat vaak gepaard met een rouwproces. Onze ervaren coaches hebben oog voor de fasen waar uw medewerker doorheen gaat en kunnen dit proces goed begeleiden. Tegelijkertijd zijn zij pragmatisch, nuchter en weten zij samen met uw medewerker de benodigde acties uit te zetten. En dat leidt tot resultaat!

Rch beschikt over een uitgebreid netwerk. We bieden uiteenlopende diensten aan, waardoor we precies kunnen aansluiten bij hetgeen uw medewerker nodig heeft om een vervolgstap te maken. Denkt u bijvoorbeeld aan bokscoaching om het zelfvertrouwen te herwinnen, een sollicitatietraining, het opstellen van een goed cv of het afnemen van een loopbaanonderzoek. Met onze integrale aanpak is een nieuwe start vaak dichterbij dan gedacht!

Meer weten over onze outplacementtrajecten of benieuwd naar onze succesverhalen? Neem contact met ons op. Wij vertellen u graag over onze werkwijze!

Outplacement

Ik heb een vraag

Heb je een vraag of wil je weten wat Rch voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op via de e-mail of bel ons op 053 2068525. Natuurlijk kun je je vraag ook stellen via dit contactformulier. We nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
telefoon met visitekaartje rch

Menu

Algemeen

Rchtng

Parkweg 115

7545 MV

Enschede

053 2068525

info@rchtng.nl