Loopbaancoach

Dreigt uw medewerker vast te lopen in zijn werk, wilt u uw werknemers duurzamer inzetten of vraagt u zich af hoe het verzuim verminderd kan worden en het functioneren verbeterd? De loopbaancoaches van Rch helpen u bij dit soort vraagstukken.

Ondersteunen

Loopbaancoaching wordt ingezet om werknemers en werkgevers te ondersteunen bij (her)oriƫntatie op werk en loopbaan. De wensen, interesses, mogelijkheden en beperkingen van de medewerker staan centraal. Tijdens individuele gesprekken worden vragen behandeld als:

  • Wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik?
  • Waar liggen mijn talenten en ambities?
  • Wat zijn mijn drijfveren?
  • Wil ik mij laten bij- of omscholen?
  • Past mijn huidige functie nog bij mijn loopbaan wensen?
  • Kunnen deze loopbaan wensen bij mijn werkgever verwezenlijkt worden?
  • Waar liggen externe mogelijkheden voor het verwezenlijken van deze wensen?

 

Mobiliteit

Door in te zetten op loopbaancoaching ondersteunt u de mobiliteit van uw medewerkers en van uw bedrijf. Het voorkomt langdurig ziekteverzuim en het draagt bij aan een gezonde doorstroom van uw personeel. Het vergroot daarnaast de kans dat de medewerkers die u graag voor uw bedrijf wilt behouden bij u blijven werken. Oog hebben voor de ontwikkeling van medewerkers en het bieden van doorgroeimogelijkheden zijn belangrijke redenen voor werknemers om zich te verbinden aan uw organisatie!

Meer weten over de werkwijze van Rch of bent u benieuwd wat loopbaancoaching kan bijdragen aan uw vraagstuk? Neem contact op!

Stel uw vraag over loopbaancoaching

 

Loopbaancoach

Ik heb een vraag

Heb je een vraag of wil je weten wat Rch voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op via de e-mail of bel ons op 053 2068525. Natuurlijk kun je je vraag ook stellen via dit contactformulier. We nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
telefoon met visitekaartje rch

Menu

Algemeen

Rchtng

Parkweg 115

7545 MV

Enschede

053 2068525

info@rchtng.nl