Jobcoaching

Bent u op zoek naar professionele begeleiding en coaching voor uw medewerker? Rch geeft richting. Onze jobcoaches hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in hun werk.

Arbeidsbeperking

Wanneer u een nieuwe collega aanneemt met een arbeidsbeperking dan vraagt dit extra begeleiding en aandacht. Hij of zij heeft bijvoorbeeld meer uitleg nodig, heeft een lager werktempo en doet er langer over om nieuwe taken onder de knie te krijgen. Maar het kan ook zijn dat uw werknemer coaching nodig heeft in de communicatie met collega’s en werkgever. Door een jobcoach in te schakelen worden u en uw werknemers ontlast.

Praktische handvatten

Ook voor medewerkers die al langer bij u in dienst zijn kan coaching nodig zijn. Bijvoorbeeld omdat iemand vast dreigt te lopen in werk of omdat de functie is veranderd en er een nieuwe taak of werkwijze eigen gemaakt moet worden. De jobcoach kijkt wat er nodig is om het werk goed te kunnen uitvoeren, geeft praktische handvatten en tips en ondersteunt collega’s in het omgaan met iemands beperking.

Voordelen

De voordelen van jobcoaching op een rij:

  • Ontlasten van de werkgever
  • Professionele begeleiding van kwetsbare medewerkers
  • Ondersteuning voor collega’s en werkgever
  • Bevordert duurzame inzetbaarheid van medewerkers
  • Interessante subsidievormen, oprecht MVO-beleid en oplossing voor arbeidsmarktvraagstukken

De inzet van een jobcoach kan vergoed worden door het UWV en/of de gemeente. Meer weten over deze subsidiemogelijkheden? Rch informeert u hier graag over. Natuurlijk ontzorgen wij u volledig bij de aanvraag en de contacten met de subsidieverstrekker. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Jobcoaching

Ik heb een vraag

Heb je een vraag of wil je weten wat Rch voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op via de e-mail of bel ons op 053 2068525. Natuurlijk kun je je vraag ook stellen via dit contactformulier. We nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
telefoon met visitekaartje rch

Menu

Algemeen

Rchtng

Parkweg 115

7545 MV

Enschede

053 2068525

info@rchtng.nl