HR adviseur

Als ondernemer bent u trots op uw medewerkers. Zij zijn de motor van uw bedrijf. Daarom wilt u ook uw personeelszaken goed geregeld hebben, maar u heeft niet voldoende tijd of kennis in huis om dit te regelen. Rch geeft richting en ontzorgt u! Met onze HR consultants haalt u specialistische kennis, jarenlange ervaring en gedegen advies in huis.

Bij Rch heeft u een eigen HR Consultant. Met onze innovatieve Quick Scan krijgt u snel een helder en actueel beeld waar uw bedrijf staat op personeelsgebied. Waar liggen de risico’s en hoe kunt u deze afdekken? Wat gaat goed en kunt u uitbouwen? Onze verbetervoorstellen zijn pragmatisch en leveren uw bedrijf écht iets op.

Wilt u alles goed geregeld hebben?

Met het HR Onderhoudscontract ‘Basis’ leggen wij een goed fundament voor uw personeelsbeleid. We zorgen er voor dat de processen soepel lopen. Zo controleren wij voor u de arbeidsovereenkomsten, bewaken we dat wijzigingen in het arbeidsrecht en/of CAO-recht worden opgevolgd en bewaken we de aanzegging van de wettelijke termijnen. Uw vaste HR consultant is daarnaast bereikbaar voor uw personele vraagstukken. Of het nu gaat om advies of ondersteuning bij werving en selectie, (ziekte)verzuim of opleiding en ontwikkeling; wij zijn er voor u en uw medewerkers.

Wilt u naast dit alles ook weten of u uw juridische zaken goed heeft geregeld? Of wilt u bijstand van onze advocaat arbeidsrecht? Dan past het HR onderhoudscontract ‘Extra’ het best bij u.

Meer weten over onze dienstverlening en wat onze HR adviseurs voor u kunnen betekenen? Wij drinken graag vrijblijvend een kop koffie met u. Neem contact met ons op!

 

Onderhoudscontracten

Onderhoudscontract HR Basis (12 maanden)
– 1 vaste HR consultant voor uw organisatie
–  Quick Scan van uw bedrijf inclusief adviesrapport
–  Persoonlijke- en telefonische consulten
–  Wijzigingen arbeidsrecht en CAO bewaken
–  Controleren arbeidsovereenkomst
– Aanzegging wettelijke termijnen bewaken

Vraag HR Basis aan

 

Onderhoudscontract HR Extra (12 maanden)
– 1 vaste HR consultant voor uw organisatie
–  Quick Scan van uw bedrijf inclusief adviesrapport
–  Persoonlijke- en telefonische consulten
–  Wijzigingen arbeidsrecht en CAO bewaken
–  Controleren arbeidsovereenkomst
– Aanzegging wettelijke termijnen bewaken
– Juridische check inclusief adviesrapport
– Juridisch consult advocaat arbeidsrecht

Vraag HR Extra aan

HR adviseur

Ik heb een vraag

Heb je een vraag of wil je weten wat Rch voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op via de e-mail of bel ons op 053 2068525. Natuurlijk kun je je vraag ook stellen via dit contactformulier. We nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Menu

Algemeen

Rchtng

Parkweg 115

7545 MV

Enschede

053 2068525

info@rchtng.nl