Arbeidsdeskundig onderzoek

Wanneer uw werknemer (langdurig) ziek is komt er veel op u af. U krijgt te maken met de Wet Verbetering Poortwachter. Hierin wordt er van u geƫist dat u als werkgever de re-integratiemogelijkheden van uw medewerker onderzoekt en dat u uitvoering geeft aan de re-integratie. Een van de onderdelen in dit traject is een Arbeidsdeskundig Onderzoek (AO).

Plan van Aanpak

Het doel van het Arbeidsdeskundig Onderzoek is het in kaart brengen van de mogelijkheden van de medewerker. Kan hij of zij terugkeren in zijn oude functie, kan het werk aangepast worden of dient iemand buiten het eigen bedrijf te re-integreren? Aan de hand van het arbeidsdeskundig onderzoek wordt er een verder plan van aanpak gemaakt voor de re-integratie van de werknemer.

In gevallen van langdurig verzuim is een arbeidsdeskundig onderzoek verplicht gesteld. Ook bij kortdurend verzuim kan het verstandig zijn om een AO in te zetten. De arbeidsdeskundigen van Rch adviseren u graag over uw specifieke situatie.

 

Stappen

Een arbeidsdeskundig onderzoek bij Rch verloopt in 4 stappen:

  • Dossierstudie
  • Gesprek met de werkgever
  • Gesprek met de werknemer
  • Rapportage

Na afloop hebben alle partijen een helder beeld van de huidige situatie en is er een plan van aanpak opgesteld met korte- en lange termijnacties. Zo geeft Rch richting. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Meer informatie over arbeidsdeskundig onderzoek

Arbeidsdeskundig onderzoek

Ik heb een vraag

Heb je een vraag of wil je weten wat Rch voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op via de e-mail of bel ons op 053 2068525. Natuurlijk kun je je vraag ook stellen via dit contactformulier. We nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
telefoon met visitekaartje rch

Menu

Algemeen

Rchtng

Parkweg 115

7545 MV

Enschede

053 2068525

info@rchtng.nl