Derde spoorbegeleiding

Het derde spoor is van toepassing als je als werkgever eigenrisicodrager bent voor de WGA (Werkhervatting Gedeeltelijk Arbeidsgeschikten). De derde spoor begeleiding wordt ingezet voor medewerkers die na twee jaar van arbeids-ongeschiktheid nog geen passende werkplek hebben gevonden. De interventie is er vooral op gericht om de werknemer duurzaam te herplaatsen in ander werk en zo de WGA gerelateerde kosten voor jou als werkgever te verlagen.

De collega’s van Rch hebben niet enkel hun kwalificatie en ruime ervaring als re-integratie coach, jobcoach en/of arbeidsdeskundige, maar wij hebben daarnaast ook een ruime achtergrond in de medisch specialistische arbeidsrevalidatie. Hierdoor kunnen wij de situatie van de medewerker goed kunnen inschatten en vanuit hun deskundigheid kunnen meedenken over de meest geschikte inrichting van het re-integratieproces. De ervaring leert ons ook dat medewerkers zich hier altijd goed begrepen voelen en dat heel erg op prijs stellen. Het geeft het vertrouwen dat de re-integratie op een veilige en verantwoorde wijze zal worden vormgegeven.

Bij derde spoor re-integratie is bekendheid in de plaatselijke arbeidsmarkt waardevol. In deze regio beschikt Rch over een groot en goed onderhouden relatienetwerk. We leren de medewerker niet alleen hoe deze zelf kansrijker kan solliciteren, maar onze professionals benaderen beoogde bedrijven daarnaast ook proactief. Zo heb je als werkgever bij ons de zekerheid van een complete en hoogwaardige ondersteuning voor de medewerker en daarmee van een geoptimaliseerde slagingskans.

Meer weten over derde spoor re-integratie begeleiding bij Rch? Maak dan gerust een afspraak voor een gratis en vrijblijvend gesprek. We leggen je graag uit hoe wij een re-integratie traject vormgeven.

3e spoorbegeleiding

Ik heb een vraag

Heb je een vraag of wil je weten wat Rch voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op via de e-mail of bel ons op 053 2068525. Natuurlijk kun je je vraag ook stellen via dit contactformulier. We nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
telefoon met visitekaartje rch

Menu

Algemeen

Rchtng

Parkweg 115

7545 MV

Enschede

053 2068525

info@rchtng.nl