Waarom bokscoaching?

Bokscoaching heeft alleen maar positieve uitwerkingen zoals: het gaat stress tegen, je zelfvertrouwen krijgt een boost, je krijgt er energie van, je wordt fysiek en mentaal sterker, je sociale vaardigheden verbeteren. Allemaal goede redenen om eens een bokscoaching te proberen.

Door middel van bokscoaching kun je veranderingen aanbrengen in je gedrag. Je herkent datgene wat je zou willen veranderen maar je gaat het ook fysiek ervaren. Deze ervaring leidt tot het integreren van de veranderingen in je gedrag. Onze ervaren bokscoaches passen bokscoaching toe als agogisch leermiddel.

Bokscoaching in Overijssel

Woon je in Overijssel? Dan hoef je niet verder te zoeken. Bij Rch bieden we bokscoaching aan op verschillende plekken in Overijssel. Je kunt bij ons op locatie komen in Enschede, Almelo en Overdinkel. Wil je liever dat we bij jou komen? Geen probleem!

Rch biedt boksen aan in een bokscoaching, weerbaarheidstraining, leiderschapstraining of een DISC-training en dit kan individueel of in een team. Ook geven we bokscoaching speciaal aan jongeren die graag sterker in de schoenen willen staan.

Bokscoaching is zeer geschikt als teamcoaching. Het kan een leuke teambuildingsactiviteit zijn! Het is een waardevolle investering in je mensen. Ieder team heeft een eigen dynamiek. Ieders persoonlijke belangen hebben een rol in het geheel. Het is goed voor de mensen én de resultaten om te werken aan het team.

Contact

Ben je benieuwd naar bokscoaching van Rch? Neem gerust contact op. Onze bokscoaches voorzien je graag van informatie. Vervolgens maken we een plan op maat. We zijn een kleine organisatie en kunnen snel hulp aanbieden.

Bokscoaching bij Rch

Hoe geven wij richting?

Bekijk alle richtingen

Bokscoaching bij Rch

Stappenplan

In 4 stappen naar een betere versie van jezelf!

Al 20 jaar levert Rch kwaliteit en resultaat in het coachen, begeleiden en re-integreren van mensen. We doen dit door middel van bokscoaching, re-integratie trajecten, jobcoaching en loopbaanbegeleiding

Onze bokscoaches zijn allemaal gecertificeerd en HBO opgeleid. Bokscoaching is de inhoud benaderen maar dan vanuit een ander perspectief. Onze bokscoaches zijn licentiehouders van bokscoaching.nl en werken autonoom en in opdracht van. Wij zijn er voor mensen die zich willen ontwikkelen, die verder willen ook al weten ze niet altijd goed hoe. Onze manier van werken is onder te verdelen in 4 stappen:

Bewegen – Ontdekken – Koppelen – Stappen zetten.

Doormiddel van samen te bewegen ontdek je zoveel meer over jezelf dan door simpel weg een gesprek te voeren. Tijdens boksen komen patronen, gedrag al snel naar boven waarop je gaat ervaren hoe jij reageert. Onze bokscoaches zullen hierin jou laten ontdekken en ervaren wat er gebeurd. Door dit te koppelen aan dagelijkse situaties of ervaringen die in het verleden zijn opgedaan kunnen we stappen zetten naar een “betere” situatie. Samen stippelen we jouw de route uit. We beginnen altijd met het leren kennen van jou als mens en professional. Door goed te weten wie jij bent zorgen wij dat we jou kunnen bieden wat je nodig hebt. Deze persoonlijke benadering in combinatie met ons succesvolle stappenplan zorgt er voor dat jij jouw bestemming bereikt.

Bewegen actie

We creëren een actie (boksen/oefening).

Ontdekken bewustwording

Dit wordt opgevolgd door een ervaring en een gevoel.

Koppelen transfer

Door coaching koppelen we deze ervaring aan situaties in het werk/dagelijks leven.

Stappen zetten nieuw gedrag

Het einddoel is dat er nieuw gedrag aangeleerd wordt.

Bokscoaching bij Rch

Ik heb een vraag

Heb je een vraag of wil je weten wat Rch voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op via de e-mail of bel ons op 053 2068525. Natuurlijk kun je je vraag ook stellen via dit contactformulier. We nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
bokscoaching

Algemeen

Rchtng

Parkweg 115

7545 MV

Enschede

053 2068525

info@rchtng.nl